O nama
Želite da rezervišete telefonom? Pozovite nas +381 64 112 112 3

Šta nudimo

Uslužni, profesionalni... mnogi od naših kupaca imaju ponešto da kažu o načinu na koji se odnosimo prema našim mušterijama! Pročitajte šta su neke naše mušterije izjavile za naš web sajt.

Mi znamo koliko je bitno imati sve informacije prilikom iznajmljivanja vozila. Naše ljubazno osoblje će vam objasniti sve što vam je potrebno. Ne samo cene, nego i zahtve vezane za gorivo, ostavljanje automobila, uslove naplate i slično.

Kroz dugogodišnju saradnju, a u skladu sa potrebama naših klijenata Vigo rent a car Beograd je razvio brzu, profesionalnu i efikasnu rent a car uslugu. Vigo rent a car Beograd odlikuje profesionalna usmerenost na klijenta, fleksibilnost, brz odziv, iskretnost, razumevanje za sve Vaše želje, apsolutna posvećenost i izlaženje u susret svim Vašim potrebama. Usluge Vigo rent a car Beograd su Vam dostupne 24 časa dnevno.

Komentari kupaca
"Koristimo uluge Viga svaki put kada dođem u Beograd (a dolazim često) i uvek sam dobijao dobru uslugu. Ljubazno osoblje me sačeka i isprati sa aerodroma. Činjenica da su svi automobili opremljena bežičnim internetom mi puno pomaže! Sve najbolje!"
Alex Williams
"Često putujem iz Beča za Beograd poslom i ostajem uvek par dana. Sa Vigo agencijom sarađujem još od 2013 godine i jako sam zadovoljan. Više mi se isplati doći avionom i uzeti rent a car kod njih nego putovati svojim autom 6 sati napred i nazad"
Momčilo Biorac
"Bavim se organizacijom seminara i često moram da obezbedim smeštaj i prevoz za predavače. Ponekad iznajmljem i po 3 vozila. Do Vigo agencije sam došao na preporuku kuma i nisam se pokajao. Ima dosta većih agencija ali sumnjam da je usluga tako kvalitetna."
Nikola Jevtić