VIGO RENT A CAR OSIGURANJE I USLOVI IZNAJMLJIVANJA
Želite da rezervišete telefonom? Pozovite nas +381 64 112 112 3

Osiguranje automobila i uslovi rentiranja

car rental insurance

  • Minimum 21 godina starosti.
  • Minimum 2 godine posedovanja vozačke dozvole i obavezno na uvid.
  • Obavezna identifikacija – lična karta ili pasoš na uvid.
  • Kreditna kartica za depozit kod preuzimanja vozila (Visa, Visa Electron, DinaCard, MasterCard or Maestro).

Minimalna uračunata dužina najma je jedan dan (24 časa). Prekoračenje roka vraćanja vozila duže od jednog sata računa se kao ceo dan.

Vozilo se preuzima / vraća sa punim rezervoarom goriva. Nedostajuće gorivo se naplaćuje po cenovniku. Vozilo se preuzima / vraća oprano, tehnički ispravno i bez oštećenja, prema zapisniku o stanju vozila.

Dostava/preuzimanje vozila na teritoriji grada Beograda su besplatni.

Najam vozila se plaća prilikom preuzimanja vozila i to kreditnom karticom (Visa, Visa Electron, DinaCard, MasterCard, Maestro), uplatom na račun (pravna lica) ili gotovinom. U sve cene je uračunat PDV 20% .

Depozit je obavezan za sve kategorije vozila, za vreme trajanje najma. Depozit se polaže ISKLJUČIVO putem kreditne kartice. Ministarstvo Finansija Republike Srbije propisuje zabranu držanja gotovinskog depozita i propisuje novčanu kaznu za preduzeće u iznosu od 1 Milion dinara. Iznos depozita se određuje na osnovu dužine najma vozila, kategorije vozila i diskrecione procene agenta prodaje. DEPOZIT je iznos koji se na osnovu pred-autorizacije samo rezerviše na kreditnoj kartici (novac je i dalje na kartici ali ga ne možete koristiti za drugu svrhu). Kada se vozilo vrati i izvrši obračun, vrši se NAPLATA troškova i najma, na način koji odaberete: kreditnom karticom, uplatom na tekući račun ili gotovinom. Nakon izvršene uplate, otkazujemo pred-autorizaciju depozita na vašoj kreditnoj kartici i rezervisana sredstva se oslobađaju za korišćenje u bilo koje svrhe.

Iznajmljeno vozilo ne sme biti upotrebljavano:

  • pod uticajem alkohola, sredstava za umirenje, narkotika, sredstava za spavanje ili drugih lekova;
  • u protivzakonite svrhe (npr. krivična dela, carinski i devizni prekršaji...);
  • za plaćeni prevoz putnika ili robe;
  • za bilo koje takmičenje, brzinske probe ili trke;
  • za pogon ili vuču drugih vozila, prikolica ili bilo kog predmeta;
  • ca onuku vozača

Prelazak granice: Prelazak granice SRB je dopušten isključivo uz dozvolu od strane Vigo Rent-a-car. Postupci u slučaju udesa/štete/krađe Klijent je obavezan da postupi na sledeći način: - ODMAH da obavesti policiju (192) i Vigo Rent-a-car o događaju i da postupi po uputstvu. - uputstvu. Da zapiše podatke o drugim učesnicima u nesreći tj. događaju. - Da ispuni izveštaj o nesreći/šteti/krađi prilikom vraćanja vozila. - Da napiše kratku izjavu u kojoj će opisati uzroke i okolnosti u kojima se desila nesreća/šteta/krađa .

Policijski zapisnik je obavezan za sve vrste osiguranja Bez policijskog zapisnika, pun iznos štete i /ili krađe biće naplaćen od klijenta, bez obzira na vrstu kupljenog osiguranja. Zapisnik je potrebno sačiniti čak i u slučajevima kada klijent nije bio prisutan prilikom oštećenja vozila (npr. vozilo je oštećeno na parkingu od strane NN osobe). Ukoliko policija iz nekog razloga ne želi da izađe na uviđaj, potražite najbližu policijsku stanicu i prijavite štetu/krađu.

Naša specijalna ponuda

Nove, niže cene za iznajmljivanje Chevrolet Spark-a Rent a car Chevy Spark

Možemo da vam ponudimo Chevy Spark po specijalnoj ceni koja počinje od 18€ dnevno. Pogledajte naše cene rentiranja

Specijalna cena za Fiat Punto

Rent a car Fiat Punto

Fiat Punto je sjajan mali gradski auto. Proverite naše cene za rentiranje Punta