Cenovnik usluga
Želite da rezervišete telefonom? Pozovite nas +381 64 112 112 3

Cenovnik usluga rentiranja

Vigo nudi jednostavan način za rezervaciju naših automobila. Ako želite da proverite naše cene to možete učiniti u tabeli ispod. Rezervacija automobila je samo još jedan korak.


Broj dana Uslovi Cena
1-2 dana (neograničeno km/dnevno) 50€ dnevno
3-4 dana (neograničeno km/dnevno) 40€ dnevno
5-7 dana (neograničeno km/dnevno) 35€ dnevno
8-14 dana (neograničeno km/dnevno) 32€ dnevno
15+ dana (neograničeno km/dnevno) 28€ dnevno
monthly (neograničeno km/dnevno) 750€

Skoda Rapid 1.2

Porodični auto ekonomske klase. Velike unutrašnji prostor je garancija udobne vožnje za više osoba,i na dužim putovanjima. Poseduje veliki prtljažnik,oko 500 l.

Rezerviši

Rent terms

Veoma bitne informacije vezane za način plaćanja

Depozit je obavezan za sve kategorije vozila, za vreme trajanje najma. Depozit se polaže ISKLJUČIVO putem kreditne kartice. Ministarstvo Finansija Republike Srbije propisuje zabranu držanja gotovinskog depozita i propisuje novčanu kaznu za preduzeće u iznosu od 1 Milion dinara. Iznos depozita se određuje na osnovu dužine najma vozila, kategorije vozila i diskrecione procene agenta prodaje. DEPOZIT je iznos koji se na osnovu pred-autorizacije samo rezerviše na kreditnoj kartici (novac je i dalje na kartici ali ga ne možete koristiti za drugu svrhu). Kada se vozilo vrati i izvrši obračun, vrši se NAPLATA troškova i najma, na način koji odaberete: kreditnom karticom, uplatom na tekući račun ili gotovinom. Nakon izvršene uplate, otkazujemo pred-autorizaciju depozita na vašoj kreditnoj kartici i rezervisana sredstva se oslobađaju za korišćenje u bilo koje svrhe.

pročitaj više