Cene vozila
Želite da rezervišete telefonom? Pozovite nas +381 64 112 112 3

Cene naših vozila

Trudimo se da budemo konkurentni i da Vam pružimo najbolju uslugu. Nađite auto koji vam najviše odgovara i rezervišite ga. Naše osoblje će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku u vezi detalja isporuke automobila.

Vigo renta a car vam omogućava da na najlakši mogući način dođete do svog automobili. Proverite cene naših vozila i kliknite na rezervacije. Prilikom rezervacije proverite tačan broj dana na koji rezervišete auto. Ponekad jedan dan više može da vam donese manju cenu nego dan manje. Neophodno je da se auto vrati u dogovoreno vreme. Toleriše se maksimum 1 sat preko dogovorenog vremena,a zatim se obračunava još jedan dan najma. Mi činimo sve što je u našoj moći da izađemo svim kupcima u susret, pa zato moramo da znamo vreme kada će nam vozilo biti vraćeno. Što se dodatne opreme tiče, samo potražite šta vam treba i obezbedićemo sve što je u našoj moći. Sedišta za decu, lanci za sneg, mobilni internet su kod nas besplatni.


Razno

Uslovi iznajmljivanja

Veoma bitne informacije vezane za način plaćanja

Depozit je obavezan za sve kategorije vozila, za vreme trajanje najma. Depozit se polaže ISKLJUČIVO putem kreditne kartice. Ministarstvo Finansija Republike Srbije propisuje zabranu držanja gotovinskog depozita i propisuje novčanu kaznu za preduzeće u iznosu od 1 Milion dinara. Iznos depozita se određuje na osnovu dužine najma vozila, kategorije vozila i diskrecione procene agenta prodaje. DEPOZIT je iznos koji se na osnovu pred-autorizacije samo rezerviše na kreditnoj kartici (novac je i dalje na kartici ali ga ne možete koristiti za drugu svrhu). Kada se vozilo vrati i izvrši obračun, vrši se NAPLATA troškova i najma, na način koji odaberete: kreditnom karticom, uplatom na tekući račun ili gotovinom. Nakon izvršene uplate, otkazujemo pred-autorizaciju depozita na vašoj kreditnoj kartici i rezervisana sredstva se oslobađaju za korišćenje u bilo koje svrhe.

pročitaj više