Dobrodošli - Vigo International rent a car Beograd!

Akcija!

Kroz dugogodišnju saradnju, a u skladu sa potrebama naših klijenata Vigo rent a car Beograd je razvio brzu, profesionalnu i efikasnu rent a car uslugu. Vigo rent a car Beograd odlikuje profesionalna usmerenost na klijenta, fleksibilnost, brz odziv, iskretnost, razumevanje za sve Vaše želje, apsolutna posvećenost i izlaženje u susret svim Vašim potrebama. Usluge Vigo rent a car Beograd su Vam dostupne 24 časa dnevno.

Vigo rent a car Beograd raspolaže sigurnim i udobnim, uvek čistim i tehnički ispravnim vozilima marke CHEVROLET, SKODA i OPEL.

Za više informacija o kompaniji Vigo International d.o.o. Rent A Car Beograd proverite ovaj PDF fajl.

Saznajte više o novostima i planovima kompanije Vigo International d.o.o. Rent A Car Beograd za 2014-tu godinu u ovom PDF fajlu.

Za više informacija o Rent A Car industriji uopšte, proverite ovaj članak na Wikipediji.

00-24

Nudimo mogućnost preuzimanja i vraćanja vozila besplatno od 00h do 24h kao i mogućnost preuzimanja i vraćanja vozila na teritoriji grada Beograda.
Ova usluga je besplatna za iznajmljivanje vozila tri i više dana. Ukoliko želite da Vam vozilo isporučimo van naše poslovnice, obavezno prilikom slanja rezervacije na našu email adresu poslati fotokopiju vozačke dozvole i lične karte ili pasoša.

LIČNI VOZAČ

Ukoliko želite, sva naša vozila možete iznajmiti i sa vozačem. Svi naši vozači su profesionalci koji poseduju dugogodišnje vozačko iskustvo, izuzetno poznavanje Beograda, Srbije i Evrope i svi govore engleki jezik.

MINI LIZING

Prepustite nama brigu o Vašem voznom parku. Za sva pravna lica pripremićemo posebnu ponudu za iznajmljivanje na mesečnom nivou.

DODATNA OPREMA

Koriscenje dodatne opreme se ne naplaćuje: navigacija sa detaljnom kartom Beograda i Srbije; dečja sedišta; lanci za sneg. Dodatna oprema nije pokrivena kasko osiguranjem. U slučaju nestanka, klijent snosi troškove nabavke opreme koja je nestala.